حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳ ساعت تعداد کل نوشته ها : 870 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 28 تعداد دیدگاهها : 951×

چرا قوت غالب ایرانیان باید تراریخته باشد؟!

شناسه : 2529 29 مارس 2016 - 10:24 558 بازدید
چرا قوت غالب ایرانیان باید تراریخته باشد؟!
پ
پ

چرا قوت غالب ایرانیان باید تراریخته باشد؟!

اخیراً معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری اقدام به سفارش، تولید و انتشار یک انیمیشن در حمایت از «مصرف تراریخته‌ها» نمود که به علت مخالفت‌های مردمی پخش آن بلافاصله متوقف شد.

سرویس اجتماعی-

چندی است که با افزایش آگاهی رسانی عمومی در مورد ماهیت مخاطره آمیز محصولات دستکاری شده ژنتیکی (تراریخته)، افکار عمومی نسبت به این مسئله حساس شده و منتظر موضعگیری و اعلام نظر شفاف مسئولین امر در این زمینه هستند. اما متأسفانه بسیاری از مدیران دولتی به جای پاسخگویی علمی به ابهامات علمی پیرامون این محصولات، اقدام به فرافکنی نموده و با طرح اتهام، افترا و جنجال رسانه‌ای سعی در انحراف اذهان عمومی دارند.
پای پول در میان است!
به گزارش جهان نیوز، با کمال تأسف شاهدیم گروهی از رؤسا و معاونین نهادهای علمی و پژوهشی از جمله برخی مدیران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برخلاف قوانین کشور، اقدام به تأسیس شرکت‌های خصوصی نموده و از این طریق در موضوع واردات و تولید محصولات تراریخته ذی نفع هستند. سوء استفاده این افراد از مسند و امکانات دولتی، مصداق بارز تضاد منافع ملی با رانت دولتی محسوب می‌شود.
در این میان اخیراً معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری اقدام به سفارش، تولید و انتشار یک انیمیشن توسط برنامه پرمخاطب «دیرین دیرین» نمود، که موج مخالفت‌های شدیدی را در سطح عموم جامعه به همراه داشت. در این فیلم محصولات ارگانیک، به عنوان محصولاتی تقلبی و مضر و کشاورزان تولید‌کننده محصولات ارگانیک افرادی دروغگو و سودجو معرفی شدند؛ و در نقطه مقابل محصولات مخاطره آمیز تراریخته، محصولاتی کاملاً سالم نشان داده می‌شوند!
نقطه مقابل سیاست‌های نظام!
طبق سیاست‌های محیط زیست که از جانب رهبر معظم انقلاب طبق اصل ۱۱۰ قانون اساسی  به رؤسای قوای سه گانه ابلاغ شد، عیناً لفظ «توسعه اقتصاد سبز، با تأکید بر کشاورزی سالم و ارگانیک» در بند ۸ این ابلاغیه گنجانده شده و تکلیف را در جهت‌گیری کشور در حوزه کشاورزی مشخص کرده است. با این وجود تخریب کشاورزی سالم و ارگانیک از جانب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و حرکت در تضاد با این سیاست‌های ابلاغی چه توجیهی می‌تواند داشته باشد؟
نگاهی به منابع علمی نشان می‌دهد که برخلاف ادعای سفارش دهندگان این انیمیشن، کشاورزی سالم و ارگانیک یکی از پیشرفته‌ترین فناوری‌ها در حوزه کشاورزی است؛ در این نوع کشاورزی همه ابزارهای پیشرفته بیوتکنولوژی – به جز دستکاری ژنتیکی – مورد استفاده قرار می‌گیرد و محصول عرضه شده به علت «قیمت‌گذاری گران‌تر» ارزش صادراتی ویژه‌ای دارد و بازار محصولات ارگانیک به شدت در جهان در حال رشد و پر سود ارزیابی می‌شود.  پس چرا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جهت ایجاد اشتغال مولد و دانش بنیان در حوزه تولید و عرضه و صادرات محصولات ارگانیک فرهنگ‌سازی نمی‌کند که هیچ، بلکه برخلاف آن هم عمل می‌کند؟
تخلف برای دائمی شدن تراریخته
در ایران
گفتنی است علی رغم تصریح قانون ایمنی زیستی کشور مبنی بر لزوم صدور همزمان و توأمان مجوز رهاسازی محصولات دستکاری شده ژنتیکی (تراریخته) از جانب سه  نهاد وزارت کشاورزی، وزارت بهداشت و سازمان محیط زیست، این قانون نادیده گرفته شده، و در لایحه برنامه ششم و در بخش فناوری دانش بنیان و ذیل بند «تولید انبوه و تجاری‌سازی محصولات تراریخته» بر رهاسازی این محصولات طی ۵ سال آینده تصریح و تأکید شده است!
این موضوع در تضاد آشکار با «پروتکل کارتاهنا» و قانون ایمنی زیستی کشور است و انتظار می‌رود نهادهای دولتی، با تغییر رویکرد نسبت به رهاسازی مصرف این محصولات مخاطره آمیز، سلامت عمومی مردم را به نفع مطامع افراد خاص فدا ننمایند.
غذا و دارو در تیم سودجویان!
سخنگوی سازمان غذا و دارو نیز در رفتاری عجیب به هفته نامه سلامت گفته است: مصرف کنندگان ما باید خیال شان بابت استاندارد بودن محصولات تراریخته وارداتی به کشور راحت باشد و بدانند نه تنها ایران، بلکه بخش بزرگی از کشورهای جهان چنین محصولاتی را خریداری، تولید و مصرف می‌کنند(!)
وی همچنین اعتراف کرده که در حال حاضر سویا، ذرت و کلزای وارداتی به کشور تراریخته است و در توضیح این وضعیت تلخ گفته است: این روزها حجم بالایی از سویا و کلزای جهان را محصولات تراریخته تشکیل می‌دهد و جالب اینکه نزدیک ۷۰ درصد ذرت مصرفی جهان هم تراریخته است.

تلاش سازمان غذا و دارو که مکلف به تامین امنیت غذایی مردم در کشور است برای «عادی‌سازی مصرف محصولات تراریخته» در حالی صورت می‌گیرد که تنها کشورهای فقیر و برخی در حال توسعه‌های عقب مانده اقدام به مصرف و عرضه گسترده و بی‌قانون فرآورده‌ها و محصولات خوراکی تراریخته در بازار خود می‌کنند. علاوه بر اینکه براساس قوانین و پروتکل‌های جهانی که ایران نیز آنها را پذیرفته است، دولت‌ها مجاز نیستند به جای مردم تصمیم گرفته و محصولات تراریخته را بدون «برچسب هشدار» و «معرفی» عرضه کنند.
از روغن و برنج تا مرغ و گوشت تراریخته
هم اکنون بنا بر اطلاعات فاش شده توسط دکتر کرمی، رئیس انجمن بیوتکنولوژی ایران، ۴۸ درصد برنج تولیدی کشور در استان‌های گیلان و مازندران «تراریخته» است. موضوع مهمی که به علت تخلف محرز یکی از مسئولان دارای پرونده قضایی در دولت اصلاحات اکنون گریبانگیر کشور شده و جالب اینجاست که فرد متخلف هم اکنون در دولت یازدهم مسئولیت «تولید محصولات تراریخته» و «عرضه انبوه» در بازار را عهده‌دار شده است!
همچنین اغلب روغن‌های کلزا، آفتابگردان و سویای تولید داخل «تراریخته» محسوب می‌شود. در حوزه فرآورده‌های دامی نیز با توجه به استفاده دامداری‌ها و مرغداری‌ها از «کنجاله سویای وارداتی تراریخته»، وضعیت نامطلوب است.
با یک حساب و کتاب سرانگشتی می‌توان متوجه شد به همت دشمنان خارجی و بی‌کفایتی برخی از مسئولان، قوت غالب مردم ایران از محصولات تراریخته یا GMO، تشکیل شده است! این در حالی است که رشته پدافند غیرعامل در وزارت بهداشت برای مبارزه با حملات بیوتروریسمی، تازه سه روز پیش به تصویب رسیده است!
ادعای سلامتی بدون آزمایش؟!
بنا به گفته وزیر بهداشت، توان آزمایشگاهی لازم برای کنترل و بررسی دقیق محصولات تراریخته در کشور وجود ندارد! با این احتساب مشخص نیست به چه علت و براساس کدام نتایج آزمایشگاهی و کدام تجهیزات تخصصی مستقر در گمرک و مرزها، سخنگوی سازمان غذا و دارو به مردم درخصوص سلامتی محصولات تراریخته وارداتی اطمینان داده است! آیا سازمان غذا و دارو آزمایش هایی گسترده و با اتکا به علم و تکنولوژی روز با هدف شناسایی علت بروز عوامل منفی در جامعه ایرانی همچون افزایش سقط جنین، آمار عجیب و تکان‌دهنده ناباروری و نازایی با میانگین ۳ برابری سایر کشورهای توسعه یافته، رشد گسترده سرطان‌ها و مرگ‌های زودرس به علت سکته‌های مغزی و قلبی زیر ۴۰ سال انجام داده است؟
آیا علت ممنوعیت تولید و  واردات محصولات و فرآورده‌های با آلودگی حتی کمتر از ۶/۰ درصد به مواد تراریخته در اغلب کشورهای توسعه یافته اروپایی و حتی رژیم صهیونیستی، ترس از وقوع حوادث و عوامل منفی احتمالی نیست؟ چرا دولت «حق انتخاب» مردم ایران را به رسمیت نمی‌شناسد؟!
علت اصرار بر عادی ماندن مصرف محصولات تراریخته در ایران از سوی مسئولان دولت یازدهم چیست؟ چه کسانی پشت پرده تصمیم گرفته‌اند قوت غالب ایرانیان دست کاری شده و تراریخته باشد؟

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

سوالی دارید؟ دایرکت اینستاگرام بپرسید
2:06 AM
حتما پیج را فالو کنید ضررنمیکنید!
seen